Beoordelingen van Multifriet Ede

Recente recensies

4.0
Familie Brouwer
17 september 2022

We bestellen/eten al jaren met volle tevredenheid bij Multifriet. De laatste bestelling was echter van bedroevende kwaliteit. Burgers en snacks waren anders dan wij gewend waren - andere kwaliteit dan normaal! Begrijp dat alles duurder wordt, maar inleveren op kwaliteit is geen aanrader. Wij betalen liever iets meer voor de kwaliteit die we gewend waren.

JG
10 september 2022

Heerlijke knapperige friet, netjes op tijd bezorgd en leuk dat je een gratis drankje krijgt bij bezorging! Geen hoge minimum bestel bedragen waardoor een kleine bestelling ook makkelijk geplaatst is. Dank voor de heerlijke maaltijd!

Anoniem
3 september 2022

Het eten was lekker en goed warm. Bezorging precies op de afgesproken tijd.

Noah
28 augustus 2022
Ria van de kleut
25 augustus 2022
Mirjam Peelen
20 augustus 2022

Heerlijke patat. Prima bezorging

Wietske
20 augustus 2022

Lekkere verse friet Goudbruin, knapperig en goed warm

Mirjam Peelen
18 juli 2022

Heerlijke friet en het was nog lekker warm

Anouk
15 juli 2022

Prima heerlijk eten en super op tijd

Wietske
9 juli 2022

Lekkere frieten, goed heet en goudbruin

Stephan
2 juli 2022

Afgezien van de iets langere wachttijd was het heerlijk eten! Goede patat, lekkere snacks! 1 puntje van kritiek; er zaten 3 stuks kaassoufflé niet bij de bestelling.

Ilona
25 mei 2022
Marissa Neervoort
10 mei 2022
H. Rothuis
7 mei 2022

ūüĎć

Wietske
6 april 2022

Heerlijk dikke frieten, vers gebakken en mog lekker heet bij aflevering. Grote porties

Jolanda Haman
31 maart 2022

Heerlijk eten, bezorging bijna altijd op tijd vandaag zelfs 20 minuten eerder, en de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk

panta Rhei
23 maart 2022
Sietske
19 maart 2022
John
16 maart 2022

Fantastisch als altijd, erg klantvriendelijk personeel!

van Oorspronk
28 februari 2022

Eten was koud en patat was slap. Zijn we niet van jullie gewend! Bezorging duurde lang (langer dan een uur), maar dat was ook al aangegeven bij de bevestigingsmail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
27 februari 2022

Het eten is gewoon goed. Maar na bestelling kreeg ik een email dat het een uur duurde dus ik heb het zelf opgehaald, dan was het wel met 20 min klaar. ik zie meerdere klachten over jullie bezorging stop dan gewoon met bezorgen of zorg dat je dat beter voor elkaar hebt. Maar desondanks hebben we lekker gegeten.

Peter Smith
21 februari 2022

Hoe moet ik op mijn bestelling beoordelen als ik het niet heb ontvangen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duin
17 februari 2022

De saté was verbrand en friet erg grof . Kip was lekker.!

Tom van Ginkel
16 februari 2022

Goed verzorgd, op tijd bezorgd, smaakvol én warm!

HE
12 februari 2022

Snacks veel te zout

Alfred
15 januari 2022

Positief verrast

ag90
3 januari 2022

Eten was heerlijk, oorlog was zonder uitjes, die optie werd niet geboden helaas bij een los bakje saus en er leek geen zout te zitten op de raspatat. Vriendelijke en stipte bezorging

P
1 januari 2021

Afhaaltijd en bezorgtijd niet gehaald. Friet zonder zout besteld (omdat er altijd zoveel op zit), krijg je toch veel te zoute friet. En opgebakken frieten. Bestel je losse kipnuggets, krijg je lekkere kipnuggets van echte stukjes kipfilet. Bestel je een Bucket waarin oa kipnuggets zitten, blijken dat van die nepkipnuggets te zijn… zo jammer..

Ineke
6 december 2021

Kwaliteit was goed als altijd. Deze keer via de website besteld ipv telefonisch omdat je dan een gratis blikje fris zou krijgen. Dat bleek niet het geval. Jammer

N.Mol
5 december 2021

Telaat bezorgt. Tijd afspraken na komen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Haman
4 december 2021

Helaas kwam het eten 2 uur nadat we besteld hadden, een uur nadat aangegeven was dat het zou komen, onze visite was hier niet blij mee, kleine kinderen die liepen te zeuren om eten

Familie Brouwer
19 november 2021

Eenvoudig besteld op de website van multifriet (in de middag) voorzien van voorkeur tijdstip bezorgen. Keurig op tijd bezorgd…en lekker als altijd!

Mart
19 november 2021

Vlot bezorgd. Op verzoek doorbakken patat, en dat was ook zo. Lekker

John & Tineke
18 november 2021

Goede smaak en temperatuur.

John
14 november 2021

Uitstekend zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martien
6 november 2021

Eten was weer helemaal top.

Yvonne
3 november 2021

Eten kwam een half uur later

Wal
3 november 2021
Ilona
24 oktober 2021
Kim
23 oktober 2021

Altijd prima voor elkaar en op tijd bezorgd. Alleen hadden we vandaag op de patat zout zitten terwijl ik bij de opmerking had gezet geen zout erop. Kan een keer gebeuren maar hoop dat het de volgende keer goed gaat.

Jolanda Haman
22 oktober 2021

Normaal weinig klachten, soms bezorging te laat. Net zoals vanavond bijna een half uur te laat en het eten was ook nog eens koud, helaas meer dan de helft weggegooid, gelukkig gebeurd dit eigenlijk nooit

Luud
22 oktober 2021

Prima geregeld

Jeffrey
15 oktober 2021

Een uur later dan aangegeven bestelling ontvangen. Ook redelijk lauw

M.J Woutersen
13 oktober 2021
Rick
8 oktober 2021

Eten was goed . Alleen er was een berehap zonder pindasaus besteld en daar zat gewoon pindasaus op helaas

Albertus
23 september 2021

goeie website, alles geleverd volgens bestelling en topkwaliteit

Natasja
23 september 2021

Het eten was weer heerlijk, zoals we gewend zijn.

Claudia
21 september 2021

Snelle levering, altijd top!! Bestel nergens anders meer

johobear
5 september 2021

Goed service!

Rina Blom
30 augustus 2021

We bestellen vaak op zondag bij Multifriet en het is altijd goed verzorgd. Het eten smaakt dan ook altijd weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dani√ęlle
28 augustus 2021
Claudia
2 augustus 2021

Altijd goed! Warm en vers, precies op tijd bezorgd, ook in het weekend! Top!

Jansen
19 juli 2021

Heerlijke echt verse friet. Nog goed heet en knapperig bij bezorging. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
11 juli 2021

Netjes op tijd en eten was leker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
9 juli 2021

Heerlijk eten zoals altijd

Sietske
4 juli 2021
Dani√ęlle
13 juni 2021

Lekker eten, prima bezorging!

Moussa
11 mei 2021

Bestelling zoals altijd, warm en snel thuis bezorgd!

Ganzinga
14 april 2021

Prima..!

Stokkel
14 april 2021

Altijd weer erg lekker! Deze keer was er iets mis gegaan met de bezorging, maar dat is meer dan netjes opgelost, heel fijn! We gaan hier zeker vaker bestellen.

rick
3 april 2021

helaas was de patat koud de frikandel en de berenhap verbrand de uien waren helemaal door en door verbrand . de bakjes met braadwordst en berenhap waren omgevallen en de satesaus was er helemaal uitgelopen ,

samantha
19 maart 2021

Het was lekker en precies op de tijd wat ik had aangegeven bezorgd!

samantha
27 februari 2021

Ik had aangegeven 18:30 bezorgen en ze waren er al om 18:00 het was geluk dat ik dit keer thuis was! En de milkshake waren ze vergeten half uur later kwam iemand dat nog nabezorgen

Rene
4 februari 2021

Goed eten, optijd gebracht ,goede porties friet, rechtstreeks op hun eigen site bestellen en gratis drinken erbij. Bestel hier vsker