Reviews from Multifriet Ede

Recent reviews

4.0
Mirjam
16 September 2023
Jolanda Haman
14 September 2023
Joost W
8 September 2023

Goed eten, vriendelijk personeel. Ze waren alleen een kaassoufflé vergeten, vandaar 1 ster minder.

Henk
1 September 2023

Vlotte bestelling en prima gegeten

Gerlinde
18 August 2023

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Hoeveelheid patat was erg goed.

de Jong
18 August 2023

goede kwaliteit, keurig op tijd.

Sonja
17 August 2023
Henk
13 August 2023

Als je half zeven zegt dan moet je niet pas om half acht komen bezorgen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
12 August 2023

Was prima! Beter in vergelijking met vorige keren.

Wim van Hell
3 August 2023

Het was heerlijk.đź‘Ť

Miranda
23 July 2023

Helaas moesten wij dik een uur op onze bestelling wachten, dat kan gebeuren op een zondagavond. Wij vonden het vooral heel jammer dat onze bestelling koud was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert
30 June 2023

Te weinig oorlogsaus

Henk
16 June 2023

Was prima

Henk
9 June 2023

Prima gegeten!

Theo
3 June 2023

Precies op tijd klaar voor afhalen en prima kwaliteit

Henk
1 June 2023

Prima gegeten

Mirjam
27 May 2023

Het eten was nog lekker warm. Mooi op tijd bezorgd

Sonja
27 April 2023

Ideaal om te bestellen via de website!

N Mol
22 April 2023

1.15 uur gewacht op eten

Giessen
26 February 2023

Misten alweer een aantal bestelde items.

C. B
25 February 2023

Om kwart voor zes bestelling geplaatst met verzoek om half 7 te bezorgen. Om half 8 nog niks, gebeld met onvriendelijk, slecht verstaanbaar personeel. Bestelling kwam om 8 uur! 2 zelfde groottes milkshakes besteld, maar kreeg 2 verschillende groottes.

Henk
18 February 2023

De bezorger liep rond te dolen, ging het verkeerde gebouw in en toen ik het eten kreeg was het bijna koud. De cola lekt ook nog, het hele aanrecht onder cola. Niet blij!

Henk
12 February 2023

goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mooi op tijd bezorgd..alles was goed warm en smaakte heerlijk.
7 February 2023
Belin
6 February 2023

Super lieve en vriendelijke bezorger! De friet was een beetje te zout maar verder wel heel erg van genoten :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heijbers
21 January 2023

Patat en snacks zijn altijd goed bij jullie. Maar wij hebben uiteindelijk ruim 2 uur gewacht op de bezorging van de patat! Ik begrijp dat het druk kan zijn…. Maar ik vraag me dan af of de mensen die een tijd hebben doorgegeven voorgaan op z.s.m. Jammer dat het niet aangegeven wordt dat de wachttijden lang zijn, dan had ik het kunnen komen halen.

Dick Hijmans
19 January 2023
Yarno Grobben
12 January 2023
Robert van Kuik
12 January 2023
David
7 January 2023

Patat een tikkeltje slof en 1 kroket was helaas platgedrukt, voor de rest een prima maaltijd!

Arnold
26 December 2022

De bestelling is niet geleverd. Het lijkt erop dat de zaak vandaag dicht is. Dat moet je de webshop ook sluiten!

Moedt
23 December 2022

De kroketten waren bij aankomst al helemaal uit elkaar gevallen, dit gelijk aan multifriet doorgeven. Bij de volgende gester

Ria Brandsma
17 December 2022
Jolanda
15 December 2022

Prima op tijd bezorgd... Goed warm ondanks ik aan de andere kant van ede woon..en alles smaakte heerlijk..

Celine
12 December 2022

De friet en snacks waren bijna koud, echt een enorme tegenvaller, werd ook later bezorgd dan was aangegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wietske
1 December 2022

Was weer heerlijk vers en krokant

Ria Brandsma
27 November 2022
Mart
11 November 2022

Via website besteld. Bestelling was op afgesproken tijd klaar, ondanks grote drukte in de zaak. Complimenten

Erik middelman
10 November 2022
Kim
31 October 2022

De laatste paar keren waren de zakjes erg vet en vooral ook de zak waarin het vervoerd werd. Nu deze keer was het eten ook heel erg vet. Ik had een kroketburger en het broodje was doordrenkt met vet en de bamischijf van mijn partner was ook heel vet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura schoenmakers
31 October 2022

Helaas was de hamburger niet gaar, daarom lage beoordeling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gezinsman
30 October 2022

Half uur later dan wat de tussentijdse mail zei. Stuur dan geen mailtje. Verder wel heerlijk en een van de weinigen die stoofvlees op het menu hebben.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny
24 October 2022
Marcel
17 October 2022

Prima eten. Bezorging op tijd. Lekker pittige pindasaus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lydia Towiredjo
14 October 2022

Eten was goed en op tijd bezorgd

Piet
7 October 2022

Eten precies op tijd en het was lekker zoals altijd.

wietske
6 October 2022

heerlijke frieten, warm en knapperig. de kinderen hebben gesmuld!

Familie Brouwer
17 September 2022

We bestellen/eten al jaren met volle tevredenheid bij Multifriet. De laatste bestelling was echter van bedroevende kwaliteit. Burgers en snacks waren anders dan wij gewend waren - andere kwaliteit dan normaal! Begrijp dat alles duurder wordt, maar inleveren op kwaliteit is geen aanrader. Wij betalen liever iets meer voor de kwaliteit die we gewend waren.

JG
10 September 2022

Heerlijke knapperige friet, netjes op tijd bezorgd en leuk dat je een gratis drankje krijgt bij bezorging! Geen hoge minimum bestel bedragen waardoor een kleine bestelling ook makkelijk geplaatst is. Dank voor de heerlijke maaltijd!

Anoniem
3 September 2022

Het eten was lekker en goed warm. Bezorging precies op de afgesproken tijd.

Noah
28 August 2022
Ria van de kleut
25 August 2022
Mirjam Peelen
20 August 2022

Heerlijke patat. Prima bezorging

Wietske
20 August 2022

Lekkere verse friet Goudbruin, knapperig en goed warm

Mirjam Peelen
18 July 2022

Heerlijke friet en het was nog lekker warm

Anouk
15 July 2022

Prima heerlijk eten en super op tijd

Wietske
9 July 2022

Lekkere frieten, goed heet en goudbruin

Stephan
2 July 2022

Afgezien van de iets langere wachttijd was het heerlijk eten! Goede patat, lekkere snacks! 1 puntje van kritiek; er zaten 3 stuks kaassoufflé niet bij de bestelling.

Ilona
25 May 2022
Marissa Neervoort
10 May 2022
H. Rothuis
7 May 2022

đź‘Ť

Wietske
6 April 2022

Heerlijk dikke frieten, vers gebakken en mog lekker heet bij aflevering. Grote porties

Jolanda Haman
31 March 2022

Heerlijk eten, bezorging bijna altijd op tijd vandaag zelfs 20 minuten eerder, en de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk

panta Rhei
23 March 2022
Sietske
19 March 2022
John
16 March 2022

Fantastisch als altijd, erg klantvriendelijk personeel!

van Oorspronk
28 February 2022

Eten was koud en patat was slap. Zijn we niet van jullie gewend! Bezorging duurde lang (langer dan een uur), maar dat was ook al aangegeven bij de bevestigingsmail.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona
27 February 2022

Het eten is gewoon goed. Maar na bestelling kreeg ik een email dat het een uur duurde dus ik heb het zelf opgehaald, dan was het wel met 20 min klaar. ik zie meerdere klachten over jullie bezorging stop dan gewoon met bezorgen of zorg dat je dat beter voor elkaar hebt. Maar desondanks hebben we lekker gegeten.

Peter Smith
21 February 2022

Hoe moet ik op mijn bestelling beoordelen als ik het niet heb ontvangen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Duin
17 February 2022

De saté was verbrand en friet erg grof . Kip was lekker.!

Tom van Ginkel
16 February 2022

Goed verzorgd, op tijd bezorgd, smaakvol Ă©n warm!

HE
12 February 2022

Snacks veel te zout

Alfred
15 January 2022

Positief verrast

ag90
3 January 2022

Eten was heerlijk, oorlog was zonder uitjes, die optie werd niet geboden helaas bij een los bakje saus en er leek geen zout te zitten op de raspatat. Vriendelijke en stipte bezorging

P
1 January 2021

Afhaaltijd en bezorgtijd niet gehaald. Friet zonder zout besteld (omdat er altijd zoveel op zit), krijg je toch veel te zoute friet. En opgebakken frieten. Bestel je losse kipnuggets, krijg je lekkere kipnuggets van echte stukjes kipfilet. Bestel je een Bucket waarin oa kipnuggets zitten, blijken dat van die nepkipnuggets te zijn… zo jammer..

Ineke
6 December 2021

Kwaliteit was goed als altijd. Deze keer via de website besteld ipv telefonisch omdat je dan een gratis blikje fris zou krijgen. Dat bleek niet het geval. Jammer

N.Mol
5 December 2021

Telaat bezorgt. Tijd afspraken na komen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Haman
4 December 2021

Helaas kwam het eten 2 uur nadat we besteld hadden, een uur nadat aangegeven was dat het zou komen, onze visite was hier niet blij mee, kleine kinderen die liepen te zeuren om eten

Familie Brouwer
19 November 2021

Eenvoudig besteld op de website van multifriet (in de middag) voorzien van voorkeur tijdstip bezorgen. Keurig op tijd bezorgd…en lekker als altijd!

Mart
19 November 2021

Vlot bezorgd. Op verzoek doorbakken patat, en dat was ook zo. Lekker

John & Tineke
18 November 2021

Goede smaak en temperatuur.

John
14 November 2021

Uitstekend zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martien
6 November 2021

Eten was weer helemaal top.

Yvonne
3 November 2021

Eten kwam een half uur later

Wal
3 November 2021
Ilona
24 October 2021
Kim
23 October 2021

Altijd prima voor elkaar en op tijd bezorgd. Alleen hadden we vandaag op de patat zout zitten terwijl ik bij de opmerking had gezet geen zout erop. Kan een keer gebeuren maar hoop dat het de volgende keer goed gaat.

Jolanda Haman
22 October 2021

Normaal weinig klachten, soms bezorging te laat. Net zoals vanavond bijna een half uur te laat en het eten was ook nog eens koud, helaas meer dan de helft weggegooid, gelukkig gebeurd dit eigenlijk nooit

Luud
22 October 2021

Prima geregeld

Jeffrey
15 October 2021

Een uur later dan aangegeven bestelling ontvangen. Ook redelijk lauw

M.J Woutersen
13 October 2021
Rick
8 October 2021

Eten was goed . Alleen er was een berehap zonder pindasaus besteld en daar zat gewoon pindasaus op helaas

Albertus
23 September 2021

goeie website, alles geleverd volgens bestelling en topkwaliteit

Natasja
23 September 2021

Het eten was weer heerlijk, zoals we gewend zijn.

Claudia
21 September 2021

Snelle levering, altijd top!! Bestel nergens anders meer

johobear
5 September 2021

Goed service!

Rina Blom
30 August 2021

We bestellen vaak op zondag bij Multifriet en het is altijd goed verzorgd. Het eten smaakt dan ook altijd weer prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daniëlle
28 August 2021
Claudia
2 August 2021

Altijd goed! Warm en vers, precies op tijd bezorgd, ook in het weekend! Top!

Jansen
19 July 2021

Heerlijke echt verse friet. Nog goed heet en knapperig bij bezorging. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
11 July 2021

Netjes op tijd en eten was leker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
9 July 2021

Heerlijk eten zoals altijd

Sietske
4 July 2021
Daniëlle
13 June 2021

Lekker eten, prima bezorging!

Moussa
11 May 2021

Bestelling zoals altijd, warm en snel thuis bezorgd!

Ganzinga
14 April 2021

Prima..!

Stokkel
14 April 2021

Altijd weer erg lekker! Deze keer was er iets mis gegaan met de bezorging, maar dat is meer dan netjes opgelost, heel fijn! We gaan hier zeker vaker bestellen.

rick
3 April 2021

helaas was de patat koud de frikandel en de berenhap verbrand de uien waren helemaal door en door verbrand . de bakjes met braadwordst en berenhap waren omgevallen en de satesaus was er helemaal uitgelopen ,

samantha
19 March 2021

Het was lekker en precies op de tijd wat ik had aangegeven bezorgd!

samantha
27 February 2021

Ik had aangegeven 18:30 bezorgen en ze waren er al om 18:00 het was geluk dat ik dit keer thuis was! En de milkshake waren ze vergeten half uur later kwam iemand dat nog nabezorgen

Rene
4 February 2021

Goed eten, optijd gebracht ,goede porties friet, rechtstreeks op hun eigen site bestellen en gratis drinken erbij. Bestel hier vsker