Avaliações de Multifriet Ede

Avaliações recentes

4.0
m kleiberg
15 junho 2024

het eten was weer heerlijk

m kleiberg
13 junho 2024

het eten was weer erg lekker

m kleiberg
11 junho 2024

het eten was weer heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

m kleiberg
3 junho 2024

het eten was weer heerlijk

m kleiberg
31 maio 2024

het eten was weer heerlijk

Andre
31 maio 2024

Het leek erop dat de bezorger onderweg op zijn plaat was gegaan. Al het eten lag door elkaar in de tas en op zijn kop. Daardoor was het wel een zooitje.

Aad
23 maio 2024

Goed eten en een vriendelijke bezorger

m kleiberg
23 maio 2024

was heerlijk het eten

Belinda
20 maio 2024

Helaas 2 uur lang op mijn bestelling moeten wachten. De milkshakes waren veel te zoet. Gelukkig was bezorger super vriendelijk en maakte hij het toch een beetje goed!

m kleiberg
19 maio 2024

was heerlijk het eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
5 maio 2024

Patat was koud bij aankomst. Volgens mij heeft de bestelling al een tijd klaar gestaan alleen was er geen bezorger om het weg te brengen. Jammer normaal gesproken ken ik dit niet van jullie.

de Jong
5 maio 2024

De bezorging was een half uur te laat. Uit de toestand van de patat was af te leiden dat er een half uur gezocht was naar het adres want de patat kon met de zak direct naar het oud papier: het leek wel karton. Het had dus dat half uur in de gesloten zak gezeten.

m kleiberg
27 abril 2024

was heerlijk het eten

m kleiberg
22 abril 2024

het eten was heerlijk

m kleiberg
21 abril 2024

was erg lekker het eten

m kleiberg
13 abril 2024

het eten was erg lekker

Arien en Hetty
5 abril 2024
Erik Klom
4 abril 2024

Mexicano had wel wat warmer gemogen, voor de rest prima !!

m kleiberg
31 março 2024

het eten was heerlijk bedankt

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Johanna
28 março 2024

Weer helemaal tevreden!

m kleiberg
23 março 2024

was erg lekker het eten

m kleiberg
19 março 2024

was weer heerlijk het eten

Janny
18 março 2024

Snel geleverd, nadat bestelling geplaatst was. Aardige bezorger. Prima eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

m kleiberg
10 março 2024

heerlijk eten

m kleiberg
6 março 2024

was heerlijk het eten..

Paul
3 março 2024

Frites,kroket,frikadel speciaal waren allemaal lekker. Vriendelijke bezorger

Erik
2 março 2024
m kleiberg
29 fevereiro 2024

het eten was heerlijk

m kleiberg
24 fevereiro 2024

het eten was erg lekker..

jose schellingerhout
24 fevereiro 2024

bezorging altijd keurig op tijd zijn ze later excuses en keurig nette bezorgers! Friet wil nog wel eens hard of doorbakken zijn en weinig zout

Robert van Kuik
17 fevereiro 2024

In de opmerkingen gevraagd om ketchup ipv curry. De opmerking is blijkbaar niet gelezen

m kleiberg
16 fevereiro 2024

was heerlijk het eten.

Sleiffer
10 fevereiro 2024
m kleiberg
5 fevereiro 2024

het eten was lekker.ik geef als cijfer een 10 ook goeie en snelle bezorging..

Van Gils
3 fevereiro 2024

Alles goed, zelfs geen probleem om van afhalen als nog bezorgen te maken. Top

m kleiberg
1 fevereiro 2024

was heerlijk het eten als cijfer geef ik een 10

Tessie
28 janeiro 2024

Helaas miste ik de saus bij mijn friet. En de saus van mijn bamischijf zat overal maar niet in het bakje. Kwaliteit van eten wel prima.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

m kleiberg
28 janeiro 2024

goed eten om af en toe te bestellen als cijfer geef ik een 10

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

m kleiberg
25 janeiro 2024

was erg lekker ook de vegetarieche hamburger.ik geef als cijfer een 10

Rene Bas
15 janeiro 2024

Alles was geplet een door elkaar geschut.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniel
7 janeiro 2024
Mike
2 janeiro 2024

Sinds tijden een keer niet zelf gefrituurd maar laten bezorgen. Niet geweldig. Bruine kleine frietjes. Hoe moeilijk is het om fatsoenlijke friet te bakken? 25 minuten te laat bezorgd. De lading snacks waren prima, maar als ik dan toch fiks de buidel moet trekken verwacht ik wel iets meer.

Robert van Kuik
1 janeiro 2024

Bezorging een half uur later dan toegezegd. Snacks waren lauw/koud en patat was lauw/warm. Eerste keer dat het echt niet goed was.

Jaap
23 dezembro 2023

Lekker eten snel geleverd

eelco
15 dezembro 2023

prima friet en burgers, geen slappe of knalharde hap. sauzen apart, niet in de bak/zak dus geen zooi als aankomt. prima vlotte bezorging.

Janneke
14 dezembro 2023
RsL
11 dezembro 2023
Marc
8 dezembro 2023

Na anderhalf uur belde ik waar mijn bestelling bleef, tot dat ik een belletje had gedaan, duurde het 25min voor ik het eten had. Had allemaal sneller gemogen!

Henk
27 novembro 2023

prima gegeten

Frankie
20 novembro 2023

Eten opzich prima maar had wel meer uit en champignons bij de hamburger verwacht dacht lekker hamburger met alles er op en er aan dat viel reuzen mee echt jammer en daar betaal je 6euro en nog wat voor super slecht!

Schuurman
5 novembro 2023

Op tijd en lekkere kip

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adams
1 novembro 2023

Heerlijk gegeten en Top snelheid !!!

Richard
23 outubro 2023

Was erg goed en op de geplande tijd klaar naar online besteld te hebben

Karin
16 outubro 2023

We hebben om 17.40 uur besteld en om 19.15 uur werd onze bestelling pas bezorgd. De frietjes waren allemaal heel kort.

Kabbedijk
2 outubro 2023
Mirjam
16 setembro 2023
Jolanda Haman
14 setembro 2023
Joost W
8 setembro 2023

Goed eten, vriendelijk personeel. Ze waren alleen een kaassoufflé vergeten, vandaar 1 ster minder.

Henk
1 setembro 2023

Vlotte bestelling en prima gegeten

Gerlinde
18 agosto 2023

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger. Hoeveelheid patat was erg goed.

de Jong
18 agosto 2023

goede kwaliteit, keurig op tijd.

Sonja
17 agosto 2023
Henk
13 agosto 2023

Als je half zeven zegt dan moet je niet pas om half acht komen bezorgen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
12 agosto 2023

Was prima! Beter in vergelijking met vorige keren.

Wim van Hell
3 agosto 2023

Het was heerlijk.👍

Miranda
23 julho 2023

Helaas moesten wij dik een uur op onze bestelling wachten, dat kan gebeuren op een zondagavond. Wij vonden het vooral heel jammer dat onze bestelling koud was.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bert
30 junho 2023

Te weinig oorlogsaus

Henk
16 junho 2023

Was prima

Henk
9 junho 2023

Prima gegeten!

Theo
3 junho 2023

Precies op tijd klaar voor afhalen en prima kwaliteit

Henk
1 junho 2023

Prima gegeten

Mirjam
27 maio 2023

Het eten was nog lekker warm. Mooi op tijd bezorgd

Sonja
27 abril 2023

Ideaal om te bestellen via de website!

N Mol
22 abril 2023

1.15 uur gewacht op eten

Giessen
26 fevereiro 2023

Misten alweer een aantal bestelde items.

C. B
25 fevereiro 2023

Om kwart voor zes bestelling geplaatst met verzoek om half 7 te bezorgen. Om half 8 nog niks, gebeld met onvriendelijk, slecht verstaanbaar personeel. Bestelling kwam om 8 uur! 2 zelfde groottes milkshakes besteld, maar kreeg 2 verschillende groottes.

Henk
18 fevereiro 2023

De bezorger liep rond te dolen, ging het verkeerde gebouw in en toen ik het eten kreeg was het bijna koud. De cola lekt ook nog, het hele aanrecht onder cola. Niet blij!

Henk
12 fevereiro 2023

goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mooi op tijd bezorgd..alles was goed warm en smaakte heerlijk.
7 fevereiro 2023
Belin
6 fevereiro 2023

Super lieve en vriendelijke bezorger! De friet was een beetje te zout maar verder wel heel erg van genoten :)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heijbers
21 janeiro 2023

Patat en snacks zijn altijd goed bij jullie. Maar wij hebben uiteindelijk ruim 2 uur gewacht op de bezorging van de patat! Ik begrijp dat het druk kan zijn…. Maar ik vraag me dan af of de mensen die een tijd hebben doorgegeven voorgaan op z.s.m. Jammer dat het niet aangegeven wordt dat de wachttijden lang zijn, dan had ik het kunnen komen halen.

Dick Hijmans
19 janeiro 2023
Yarno Grobben
12 janeiro 2023
Robert van Kuik
12 janeiro 2023
David
7 janeiro 2023

Patat een tikkeltje slof en 1 kroket was helaas platgedrukt, voor de rest een prima maaltijd!

Arnold
26 dezembro 2022

De bestelling is niet geleverd. Het lijkt erop dat de zaak vandaag dicht is. Dat moet je de webshop ook sluiten!

Moedt
23 dezembro 2022

De kroketten waren bij aankomst al helemaal uit elkaar gevallen, dit gelijk aan multifriet doorgeven. Bij de volgende gester

Ria Brandsma
17 dezembro 2022
Jolanda
15 dezembro 2022

Prima op tijd bezorgd... Goed warm ondanks ik aan de andere kant van ede woon..en alles smaakte heerlijk..

Celine
12 dezembro 2022

De friet en snacks waren bijna koud, echt een enorme tegenvaller, werd ook later bezorgd dan was aangegeven.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wietske
1 dezembro 2022

Was weer heerlijk vers en krokant

Ria Brandsma
27 novembro 2022
Mart
11 novembro 2022

Via website besteld. Bestelling was op afgesproken tijd klaar, ondanks grote drukte in de zaak. Complimenten

Erik middelman
10 novembro 2022
Kim
31 outubro 2022

De laatste paar keren waren de zakjes erg vet en vooral ook de zak waarin het vervoerd werd. Nu deze keer was het eten ook heel erg vet. Ik had een kroketburger en het broodje was doordrenkt met vet en de bamischijf van mijn partner was ook heel vet.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Laura schoenmakers
31 outubro 2022

Helaas was de hamburger niet gaar, daarom lage beoordeling.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gezinsman
30 outubro 2022

Half uur later dan wat de tussentijdse mail zei. Stuur dan geen mailtje. Verder wel heerlijk en een van de weinigen die stoofvlees op het menu hebben.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henny
24 outubro 2022
Marcel
17 outubro 2022

Prima eten. Bezorging op tijd. Lekker pittige pindasaus.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lydia Towiredjo
14 outubro 2022

Eten was goed en op tijd bezorgd